Som småföretagare är det lätt att stundtals känna sig ensam. Stort ansvar vilar på ens axlar och behovet att prata med en person som inte är känslomässigt involverad i vare sig ditt företag eller din familj kan ibland vara stort. Att bli coachad och få hjälp att se saker i sitt liv på nya sätt kan göra underverk med individen. Jag hjälper dig att lära känna dig själv. När vi förstår oss själva och vårt agerande kan vi på ett mer grundat sätt möta livet och dess utmaningar.

Väljer du att komma till Fridhs på samtalscoachning kommer du att träffa mig, Emelie F Sundquist. Jag drivs av mötet mellan människor. Mitt mål är att ha ett levande arbete där jag ser att mina insatser gör skillnad, för individen och för företaget. Varje medarbetare är viktig för mig, företaget och för våra kunder. Jag har erfarenhet av företagande och stor förståelse för hela försäljningskedjan och dess spelare. Bra balans mellan arbete och privatliv strävar jag alltid efter och jag har en positiv livssyn. 

Kan samtalscoachning vara något för dig? Det finns många skäl till varför vi ibland kan behöva någon utomstående att prata med. Det kan bottna i en längtan efter något nytt, att hitta sig själv, men det kan också handla om små eller stora kriser i livet. Det kan röra jobbet, familjen eller relationer i stort och smått. Kanske känner du brist på inspiration och att livet bara rullar på. Kanske har det skurit sig mellan dig som chef och en medarbetare – låt mig få träffa honom eller henne för att försöka lösa upp knutarna. Samtalscoachning hos mig handlar om att arbeta härifrån och framåt för att få ett meningsfullt och balanserat liv. Alla behöver prata av sig ibland och det är inte fel att söka professionell hjälp!

Tycker du att det låter spännande? Hör av dig till mig! Jag finns här när du känner dig redo.